dilluns, 14 de març del 2011

Selectivitat Disseny

Disseny
SÈRIE 2
Exercici 1
La senyalització és un sistema per indicar als usuaris on es troben els diferents serveis i emplaçaments; i que acostuma a util·litzar text, imatges (per tal que persones que no coneguin el mateix idioma puguin comprendre els conceptes expressats ràpidament) i fletxes o altres indicadors de direcció.
Es pretén que es respongui fent referència al caràcter simbòlic de la senyalització de la imatge de modernitat i dinamisme, però també al fet que emprant el sostre no cal afegir altres suports per indicar les diferents ubicacions. Per altra banda, el fet d’anar llegint del sostre mentre es camina suposa també un lleu inconvenient funcional per no poder mirar el camí.
Opció A:
Exercici 2
A nivell funcional poden significar una millor col·locació en un espai petit, o en una bossa per ésser transportats, però la màxima significació és simbòlica, indica modernitat i divertiment. L’inconvenient pot ser l’errada d’alguna connexió quan l’objecte es doblega molt sovint, o quan se li fa agafar una postura molt forçada. Per altra banda, aquesta calculadora necessita també una base plana rígida per fer-la servir.
Opció B:
Exercici 2
La combinació dels colors vermell i plata contribueixen a transmetre els valors de passió, esportivitat, dinamisme, qualitat tecnològica i prestigi. La S és més estilitzada, amb un disseny de formes arrodonides més modern.
El símbol es desvincula del logotip, la qual cosa en facilita la lectura. El nou disseny de la paraula Seat, en lletres majúscules, amb línies ben definides i major espai entre els caràcters, assoleix millor harmonia, en concordança amb el símbol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada